kratta_l_v1Hösten har under de senaste veckorna närmat sig med stormsteg, och numer är löven mer gula och röda än gröna på våra träd. Något som verkligen är otroligt vackert! Hösten kommer med andra ord inte bara med kyla, regn och rusk utan även med många strålande soliga dagar och natur i alla tänkbara färger. Det är med andra ord inte så konstigt att många faktiskt väljer hösten som sin favoritårstid, hör och häpna!

Men efter att vi har fått njuta av de vackra löven ett tag så orkar de inte längre hänga kvar på träden, utan faller ner till marken. Något som inte är lika härligt direkt. Så varför inte höra av dig till oss så kommer vi och hjälper dig med alla löv som fallit ner i din fina trädgård, och runt hemmet? Att låta dem ligga kvar när snön senare kommer är aldrig kul, särskilt inte när snön smälter bort i vår. Nä, bättre är det att ta tag i det på en gång så att man obehindrat kan göra fina snögubbar, snökojor och snölyktor utan att de är fyllda av löv och vissna blommor.

Så för att kunna njuta av hösten fullt ut, och slippa allt det där tråkiga som den för med sig, se till så att allting blir fixat i god tid! För vem tycker egentligen inte att det är mysigare att sitta inne med tända ljus och en god kopp te, istället för att ge sig ut och kratta löv? Du vet vart du kan nå oss!