Här hos Stockholm Städgruppen AB erbjuder vi tjänsten kontorsstädning till våra kunder och lägger stor vikt vid kvalité och att kundens önskemål uppfylls. Att komma in till ett nystädat kontor en måndagsmorgon kan vara guld värt och ge en ny och fräsch start på veckan. Städning är det sista man ska behöva tänka på som anställd och de flesta vill bara kliva in på kontoret och direkt känna att det är rent. En arbetsplats kan lätt kännas oorganiserad om det är rörigt, inte minst för personalen, det är därför viktigt för trivseln på arbetsplatsen att få regelbunden städning. Ett rent och snyggt kontor symboliserar många gånger ett organiserat och välmående företag.

Lyft fram era önskemål

Att ta in kunder på ett kundmöte och de möts av synen av stökiga lokaler med en röra av papper, oreda på toaletter och smutsiga fönster är inte alls trevligt och innebär ofta att det första intrycket blir lågt. En kontorsstädning i Stockholm är så mycket mer än en noggrann städning av en arbetsplats, det är ett tecken på ett sunt kontor. Ett städat kontor är alltså viktigt och då vill man att det ska utföras grundligt och kontinuerligt. Önskemål är viktiga för oss på Stockholm Städgruppen AB samt att de lyfts fram och tas på allvar. En nöjd kund är den kund som fått sin röst hörd och det jobbar vi utifrån. Inga önskemål är för stora eller för små och som ett professionellt städföretag finns vi till för kundens behov. Att känna sig trygg i att lämna sitt kontor i våra händer är en stor sak och tillit är ett privilegium som uppfylls genom flera steg. Först och främst utvärderas ert behov och era önskemål. Det är viktigt att varje utvärdering är rättvis både tids- och prismässigt. Vi provstädar alltid ert kontor för att utvärderingen ska bli så rättvis som möjlig men också för att ni ska känna er säkra på ert beslut. Det vi tittar efter är hur lång tid städningen tar och ger sedan en rättvis utvärdering efter utfört arbete.

Nöjd kundgaranti

Under 24 timmar har ni på er att känna om ni vart helt nöjd med städningen. Dessa generösa timmar av betänketid finns till för att våra kunder ska känna sig säkra på att de valt rätt. Det är en kvalitetssäkring från vår sida likaså från er, därför är vår nöjda kundgaranti viktig för oss. En bra städning ska både synas och kännas. Om man är inställd på att ha kontorsstädningen belägen under helgen för att kunna avnjuta ett rent kontor på måndagen så är det inga problem. Vi tar inte ut några extra avgifter för städning på helger och det kan vara skönt att bara lämna kontoret på fredagen och komma in och starta om på ny kula på måndagen, med hjälp av ett rent och snyggt kontor. Även om ert kontor ligger i utkanten av Stockholm så ska ni inte känna att det är ett problem eller hinder, vi tar ingen resekostnad om arbetet tar mer än 3 timmar och sker minst varann