Om du blundar och drömmer dig bort och tänker på hur du skulle vilja ha din drömträdgård, vad får du fram för bilder då? Ofta när vi drömmer om en vacker trädgård är dessa drömmar inte ouppnåeliga men det kan krävas ett och annat spadtag och en och annan ogräsplanta som måste flytta på sig. Som tur är hjälper vi dig om du behöver trädgårdshjälp. Vad du kan göra är att slå dig ner i en solstol och fundera ut hur du vill ha din trädgård; är det solrosor som lockar eller finns det planer på att plantera träd som lever i generation efter generation. Vi på Stockholm Städgruppen AB hjälper er med grovjobbet och tar er närmre målet med en vacker och rogivande trädgård som ni längtar till att besöka.

Gröna fingrar och starka tag

Det är inte bara ditt hem som måste skina och vara rent för att du ska trivas. Hur er trädgård mår är även en viktig del i helhetsupplevelsen. Och detta är något som, tro det eller ej, många inte tänker på eller lägger ned minsta möjliga energi på. Om du befinner dig i ett hav av ogräs, inte har tid med att vattna gräsmattan eller rabatten eller bara vill få en kick-start så tveka inte på att höra av dig till oss på Stockholm Städgruppen AB då vi hjälper dig till en vackrare trädgård. Vi hjälper er med olika typer av trädgårdsskötsel och med det skakar nytt liv i er trädgård. Vi har både lång erfarenhet och kunnig personal som kommer och tar hand om din trädgård. Vi tar ett stort ansvar och kan regelbundet sköta gräsklippning, krattning, vattning till att vi kommer och planterar växter. Ja, nu finns det ingen anledning till att dina växter torkar ut när ni är borta på semester eller att gräset på gräsmattan är högt som om det vore en djungel.

Skattereduktion och övriga tjänster

När det kommer till de tjänster vi erbjuder inom trädgårdshjälp, räknas många av dem in i hushållsnära tjänster som med det gör att du kan dra av 50 % i skattereduktion. Dessa tjänster du kan nyttja reduktionen på är: gräsklippning, ogräsrensning och skötsel av rabatter, beskärning av buskar och häckar, krattning samt vattning. När det kommer till tjänster vi erbjuder som ligger utanför det spannet är det: klippning av träd så som äppelträd, trädfällning, plantering av växter och grävarbeten. Självklart kan vi även åka med ris eller övriga avfall till återvinningsstationen för att underlätta. Och har du mer grovsoppor eller bråte som du behöver göra dig av med har vi även tjänster för det som gör att ditt hem kommer kännas många, många kilon lättare.

Vi tror på nöjda kunder

Ja, Vi på Stockholm Städgruppen AB tror på att receptet för ett framgångsrikt företag ligger i att kunderna är nöjda. Detta är något vi tar som självklart och med det så gör vi inga jobb halvklara eller lämnar er med en massa frågetecken. Vi tar på oss stort ansvar och när du är nöjd så är vi nöja. Svårare än så är det inte. Kontakta oss om du vill veta mer eller vill anlita oss.